Известие

Collapse
No announcement yet.

колата угасна на пътя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колата угасна на пътя

добро утро колеги имам проблем с алфата както си карах угасна но първо усетих че започна дапридръпва като при свършване на бензин опитах се да я изфорсирам но дедов това беше Сега седи на улицата и просто си я гледам правих опити да я паля но само запалва за секунда и това е дайте съветалфата е 2.0 тс 94г бензин .

Сигурен ли си че има гориво ей така да си угасне от нищото до сега моята не е угасвала така.Евентуално имобилаизер ако имаш нещо да е сдал багажа.

Comment

да има и аз първо реших че е това но не е от горивото

Comment

Газова уредба има ли ?
        Виж регулатора на налягането на бензина , бензиновата помпа също .

@nachkata
        Ако е от имобилайзера изобщо не трябва и да препука май , тя препалва и гасне - аз поне така разбирам .

@стоян стоянов
        Нека да ползваме препинателни знаци и малки/големи букви където е необходимо за да е приятно за четене
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

А може ли да кажете къде се намира регулатора на бензина? И бензиновата помпа?
          Last edited by стоян стоянов; d.m.y г., 11:38.

Comment

Под смукателния колектор - в лявата част зад мотора .
            Представлява ето така :

Провери дали има бензин на входа и на изхода , желателно и да се замери колко bar-a налягане прави (нямам спомен колко трябва да е )
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

И на мен така ми се случи, с ремък ли си или с верига, да не е блокирал мотора?
              Алфа Ромео седан бензин 90 г.

Comment

Working...
              X